Lisätiedot

Sijainti

Kalustetie 4, 1720 Vantaa

Kerrokset

1-2 krs.

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan

Pysäköinti

Piha-alue, kadunvarsi

Kohdekuvaus

Vuokrataan modernisoitua katutason liike- ja myymälätilaa Varistossa, Kehä III:n välittömässä läheisyydessä, kauppakeskus Freskon ja Viisarin vieressä.

Hyvä näkyvyys Kehä III:lle, jonka kautta kulkee noin 50 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Oma liittymä Kalustielle, josta on helppo kurvata kiinteistölle.

Myymälätilassa on tehty reilu vuosi sitten mittava remontti, mm. uudet vaaleanharmaat vinyylilankkulattiapinnat, 60 uutta Led-valaisinta, kaikki seinä- ja kattopinnat maalattu, uusi yhteiskäyttöinen lastausalue ja nosto-ovi maantasossa, myymälässä uusi keittiö ja wc-tila sekä kadun puolelta on esteetön kulku myymälään. Tilassa on liiketunnistimilla toimivat lasiset pariovet, 8 kpl lipputankoja katolla sekä näkyvät mainospinnat tarvittavia valomainoksia tai bannereita varten.

Valomainokset voi toteuttaa esimerkiksi kehä III:n ja kauppakeskus Freskon suuntaan, jossa mm. Tokmanni, Jysk, Kruunukaluste ja lounasravintola sekä uutena toimijana Erätukku.

Alakerta noin 368 m2 + yhteiskäyttöiset aula, lastaus ja porrashuone. Yläkerta noin 1080 m2. Jaettavissa mahdollisesti useammalle toimijalle. VSS/sosiaali/varastotila noin 45 m2.

Etäisyydet

Rautatieasema: Vantaankoski 2,2 km

Linja-autoasema: Martinlaakso 3 km

Bussipysäkki: 250 m

Lentokenttä: 12,5 km

Kauppakeskus: 50 m

Haluatko tästä kohteesta lisätietoja?

Arto Haavisto

Jätä yhteydenottopyyntö