Lisätiedot

Pinta-ala

550 m2, katutaso noin 367 m2 ja parvi 183,5 m2

Sijainti

Riihimiehentie 3, 1720 Vantaa

Kerrokset

katutaso + 2.krs parvi

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan

Pysäköinti

Piha-alue

Kohdekuvaus

Kustannustehokas maantasosta sisään ajettava hallitila vapautumassa Varistossa, Riihimiehentie 3:ssa! Tiloissa mm. wc- ja sosiaalitilat. Korkeat nosto-ovet hallin molemmissa päissä. ”Takapihalla” saksinostin noin metrin nostokorkeudessa. Hallin korkeus noin 7 m. Tiloissa on paineilmaverkosto sekä pylväskääntö- ja autonostin. Tilat vapautettavissa nopealla aikataululla tarpeen mukaan!

Tilaan liitettävissä tarvittaessa samassa kiinteistössä sijaitseva viilennyksellä varustettu siisti ja viihtyisä monitilatoimisto rakennuksen 3. kerroksessa. Hiljattain toteutetun remontin yhteydessä asennettu mm. lattiaan tekstiilipalamatto ja wc- ja keittiötilat uusittu. Tiloissa myös tiimityötiloja sekä neuvotteluhuone. Lisätiedot toimistotilasta löytyvät täältä: Riihimiehentie 3, monitilatoimisto, Varisto Vantaa.

Hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin. Rakennus sijaitsee Kehä III:n vieressä, lähellä Vihdintien solmukohtaa. Alueella on runsaasti palveluita, muun muassa liikekeskus Fresko ja kauppakeskus Viisari. Molempiin suuntiin Kehää lähettyvillä myös päivittäistavarakaupat.

Rakennuksen muut tilat on vuokrattu ja muissa kerroksissa toimii kansainvälisen tunnetun yrityksen suomen pääkonttori sekä suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja geoalan konsulttiyhtiö.

Hallin pinta-alojen jakautuminen: katutaso noin 367 m2 + parvi noin 183,5 m2, yhteensä noin 550 m2.

Etäisyydet

Rautatieasema: Vantaankoski 2,2 km

Linja-autoasema: Martinlaakso 3 km

Bussipysäkki: 250 m

Lentokenttä: 12,5 km

Kauppakeskus: 50 m

Haluatko tästä kohteesta lisätietoja?

Arto Haavisto

Jätä yhteydenottopyyntö