Ilias Niemi on uusin kiinteistötiimin vahvistus

Ilias Niemi on aloittanut tällä viikolla Nurmi Kiinteistöjen tiimin uusimpana vahvistuksena kiinteistöpäällikkönä. Iliaksen työpöytä löytyy Turusta, mutta hän tulee toimimaan osana tiivistä kiinteistöporukkaamme myös pk-seudun kohteissa. Miehen taustalta löytyy kokemusta rakennusalalta ja viimeisimpänä hallinnollisesta ja teknisestä isännöinnistä sekä managerin tehtävistä Retta Managementillä.

Edellisessä työssäni tein monipuolisesti eri isännöintitehtäviä yksittäisten huoneistojen tarkastamisesta kiinteistöremonttien tilauksiin ja valvontoihin. Vastasin myös kommunikoinnista kumppaniverkoston, kuten huollon, siivouksen ja urakoitsijoiden suuntaan. Asiakkaani olivat pääsääntöisesti suuromistajia sekä säätiöitä.

Ilias Niemi

Vapaa-ajallaan Iliaksen elämää rytmittää vahvasti pieni poika, jonka lisäksi perheeseen kuuluu puoliso ja kolme koiraa. Kun arjen aikataulut antavat myöden, hän suuntaa kuntosalille tai golfkentille. Edellä mainittujen lisäksi kaikki urheilu on lähellä miehen sydäntä – erityisesti jääkiekkoa ”tulee seurattua todella tiiviisti”.

Halusimme tietenkin lopuksi vielä tietää, mitä Ilias odottaa Nurmi Kiinteistöistä työpaikkana ja miltä on kulunut viikko vaikuttanut uusissa ympyröissä.

Odotan että Nurmi-kiinteistöt  työpaikkana on tiivis ja hyvän energian sisällään pitävä työyhteisö. Lyhyellä välillä voin todeta että olettamani on osunut kohdalleen. Odotan myös että pääsen kehittämään itseäni kiinteistöalan monimuotoisissa tehtävissä.  Olen erittäin kiitollinen saadessani mahdollisuuden olla osana tätä porukkaa!

Ilias summaa