Rekrytointi: Asiakasvastaava Helsinkiin

Etsimme nyt joukkoomme myyntihenkistä ja itseohjautuvaa

ASIAKASVASTAAVAA

Asiakasvastaavana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset vuokraustoimintaan liittyvät työtehtävät. Työ on sekoitus rutiineja ja vaihtelevia tilanteita, kuten toimitilojen vuokrausta ja markkinointia, vuokrasopimusten laadintaa, vuokralaisrekisterin ylläpitoa sekä yhteydenpitoa vuokralaisiin ja sopimuskumppaneihin. Tavoitat toimitilan hakijan, pystyt tunnistamaan heidän tarpeensa ja esittämään heille parhaiten sopivan tilaratkaisun. Työskentelet työparina teknisen kiinteistömanagerin kanssa pääkaupunkiseudulla. Teet markkinointia, julkaisuja ja tiedotteita käytössämme oleviin kanaviin yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Pystyt myös huolellisella työlläsi tuottamaan tiedot vuokralaskutukseen taloushallinnolle. Olet yhteyshenkilönä vuokralaisille, ratkaiset vuokralaisten ongelmia ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. 

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus
  • kynä hallussa ja pystyt tuottamaan sujuvaa tekstiä
  • et ole ensikertalainen toimitilojen vuokrauksessa
  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot
  • omaat oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja, huolellisuutta
  • hallitset hyvin Office-ohjelmien käytön (Word, Excel ja PowerPoint)

Esimiehenä sinulla on kiinteistökehitysjohtaja ja teet läheisesti yhteistyötä teknisen kiinteistömanagerin, Turun seudun asiakasvastaavan ja markkinointipäällikön sekä taloushallinnon henkilöiden kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän paikallisessa perheyrityksessä sekä avoimen ja mukavan työyhteisön. Työpisteesi sijaitsee Pitäjänmäellä Valimo Centerissä ja työ edellyttää toisinaan myös matkustamista kiinteistöjemme alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysjohtaja Ville Vairinen, puhelin 050 358 3184

Jätä hakemuksesi (kirjallinen tai linkki videoon) ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekryt@nurmi-yhtiot.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.