Uusi asiakasvastaavamme Sini on kiinteistöalan moniosaaja

”Dynaaminen perheyritys oli termi, joka kiinnitti positiivisesti huomioni työpaikkailmoituksessa. Tunnistaessani itseni työnkuvauksesta, päätin hakea paikkaa.” – Sini Ekman, uusi asiakasvastaavamme kertoo.

Sini on tottunut ratkaisemaan kiinteistöalan tilahaasteita ja meidät vakuuttikin erityisesti Sinin kokemus tilojen pyörittelystä. Koska kaikkien asiakkaidemme tarpeet eroavat toisistaan niin yrityksen koon kuin toimialankin vuoksi, tulee sopivien toimitilojen kartoituksessa ottaa huomioon monta asiaa. Sinin ymmärrys teknisestä puolesta tuo myös huomattavasti lisäarvoa uusien rakennushankkeiden eteenpäin viemiseen.

Haastattelimme Siniä ja kysyimme miten hommat on lähteneet luistamaan uusissa töissä:

Kerro taustastasi muutamalla lauseella:

Olen Sini Ekman ja aloitin Nurmi Kiinteistöissä asiakasvastaavana toukokuun puolessa välin. Toimin aiemmin Turun kaupungin tilapalveluissa asiakasvastaavana. Asiakkaitani olivat Turun kaupungin kaikki sivistystoimialan kohteet ja niiden käyttäjät, eli kaikki kaupungin koulut sekä päiväkodit. Tässä työssä pääsin etsimään toimialalle sopivia tilaratkaisuja ja kokemaan paljon mielenkiintoisia tilahaasteita käyttäjän puolelta käsin. Tätä kokemusta pystyn nyt hyödyntämään toisin päin tarjoamalla yritysten erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tilaratkaisuja.  

Mitä teet vapaa-ajallasi ja ketä perheeseesi kuuluu?

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä tehokkaasti perheen parissa. Minulla on 7 vuotias joukkuevoimistelua harrastava tyttö, 10 vuotias jalkapalloa harrastava poika sekä yrittäjänä toimiva mies. Tämän yhtälön seurauksena vapaa-aikani rytmittyy pitkälti lasten harrastusten kautta.  Harrastuskyytien lomassa pyrin itse lenkkeilemään ja toiveissa on päästä koronan laannuttua takaisin myös ryhmäliikuntatunneille, jotka ovat olleet tauolla lähes vuoden.

Mitä odotat Nurmi Kiinteistöistä työpaikkana ja miltä tähän asti vaikuttaa?

Uskon, että Nurmi Kiinteistöt on itselle sopiva dynaaminen ja energinen työpaikka, jossa on hyvä ja positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Muutaman viikon kokemukseni perusteella uskomukseni näyttää toteutuneen ja olen erittäin kiitollinen saadessani olla osa Nurmi-Yhtiötä. 

Toivon yhteydenottoja hyvinkin matalalla kynnyksellä, jotta pääsen tutustumaan sekä nykyisiin että tuleviin asiakkaisiimme 😊

– Sini