Suomen kuudes Seoul Good ravintola avautuu ensi viikolla Hansakortteliin, aivan kaupungin ytimeen. Ravintolassa on parhaillaan täysi tohina päällä ja viimeistelyvaihe meneillään ennen avajaispäivää. Kysyimme hieman tarkemmin Seoul Good- ravintoloiden hallinto- ja markkinointipäällikkö Lisalta ravintolan konseptista ja herkullisesta korealaisesta ruuasta.
Seoul Goodin ytimessä friteerattu kana
”Friteerattu kana on yksi keskeisimpiä osia korealaisessa ruuassa ja se päällystetään rapeaksi paistamisen jälkeen usein makukastikkeella. Tämän ansiosta kanaan tulee kerroksellinen maku ja se erottuu muista friteeratuista kanoista. Lisukkeeksi sen kanssa sopii esimerkiksi kimchi, joka tasapainottaa kanan rasvaisuutta. Lisäksi ruoka tunnetaan sen tulisesta mausta, jota saadaan punapippurijauheesta ja gochujang-chilitahnasta. Käytämme usein fermentoituja ruokia, kuten kimchiä ja soijapaputahnaa. Näillä fermentoiduilla ruuilla on paitsi ainutlaatuinen maku, myös suotuisia vaikutuksia ruoansulatuksen terveyteen.”
Lisa esittelee korealaisen ruuan makumaailmaa

”Seoul Good on saanut valtavasti suosiota, ja tämä on kasvattanut brändimme itseluottamusta laajentaa toimintaa uusille markkinoille. Turku tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden, sillä paikalliset ovat tunnetusti avoimia monenlaisille makuelämyksille ja arvostavat monikulttuurisuutta.”
Lisa kehuu
Ravintolan avauspäivä lähenee
”Olemme suunnitelleet lahjakorttien jakokampanjaa avajaisia varten ja yhteismarkkinointia Hansakorttelin kanssa, johon kuuluu myös ilmainen Buffet-arvonta.”
”Ravintola tarjoaa täydellisen paikan nauttia herkullisesta ruuasta ystävien ja perheen kanssa. Toivomme, että jokainen vieraamme saa meillä unohtumattomia hetkiä. ”
Lisa kiteyttää
Toivotamme vilkkaita avajaispäiviä ja menestyksekästä vuotta 2025!
