Vuokralaiset: Turun kävelykadulle avautuneet uudet ravintolat tarjoavat makuelämyksiä pastan ja pizzan muodossa

Koleana tammikuisena päivänä astuessa sisään Turun kävelykadun Classic Pizzan ja Makaronitehtaan ravintolatiloihin, vastaan leijailee herkullinen taikinan tuoksu. Uudet ravintolat ovat Turun kävelykadun varrella uusimmat vuokralaiset ja avanneet ovensa nälkäisille kaupunkilaisille vuodenvaihteessa. Molemmat ravintolat toimivat saman katon alla tarjoten asiakkailleen vaihtoehdoiksi kummankin toimijan kattavat ruokalistat. Yliopistonkadun liiketila sijaitsee loistavalla paikalla aivan Turun kauppatorin laidalla ja tilassa oli entuudestaan ravintola, mutta silti neliöt ovat kokeneet ison muodonmuutoksen. Kävimme ikuistamassa valmiit tilat siis mielellämme kuviin!

Turun kävelykadun uusimmat vuokralaiset

Classic Pizza Restaurant on omia sanojaan lainaten perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Ravintola lupaa tarjota asiakkailleen kokonaisen elämyksen: herkullisen ruoan lisäksi saapujaa moikataan iloisesti jo ovelta ja ympäristö on todella viihtyisä. Ravintoloita on tähän mennessä Suomessa jo 17 ja olemme iloisia että yksi on avautunut myös Turun ytimeen.

Makaronitehdas on alkujaan hankolainen pastaravintola, joka tarjoaa listallaan mainioita tuorepastoja, herkullisia antipastoja sekä suussa sulavia jälkiruokia. Ravintola on panostanut myös ruokajuomavalikoimaan, ja palan painikkeeksi voikin valita listalta vaikka lasillisen kuplivaa.

Katso kuvat upeista ravintolatiloista alta!