Kiinteistötiimin uusin vahvistus on Arto Haavisto

Arto Haavisto on aloittanut Helsingin Pitäjänmäen Valimo Center toimistokeskuksen ja pääkaupunkiseudun kiinteistökohteiden vuokrauspäällikkönä. Artolla on pitkä kokemus toimitilojen vuokrauksesta ja kehittämisestä mm. institutionaalisen kiinteistösijoittajan ja suuren rakennusliikkeen palveluksessa.

Pitäjänmäen Valimo Centerissä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 40 000 m2, Vantaan Varistossa 2000 – 3000 m2 liiketilaa sekä Pukinmäessä noin 2700 m2 liike- ja toimistotiloja.

Valimo Centerissä keskitymme mm. ylläpitämään ja kehittämään neljän rakennuksen palvelukonseptia, joka tarjoaa esimerkiksi vuokralaisille oman, veloituksettoman kuntosalin, ravintola-, aula- ja postituspalvelut sekä pysäköintitilaa noin 500:lle autolle.

Valimo Center sijaitsee Kehä I:sen läheisuudessä, Vihdintien varrella ja julkiset juna- ja bussiyhteydet ovat toimivat.

Viime vuosina olemme kehittäneet rakennusten ekologisuutta, energiatehokkuutta ja vastuullisuutta. Tilat tarjoavat yhteisöllisiä kohtaamisia ja sosiaalisia kontakteja sekä ovat muuntojoustavia. Valimo Centerissä on myös monikäyttöisiä kokous- ja neuvottelutiloja, niin vuokralaisten vapaassa käytössä kuin vuokrattavissa ulkoiseen käyttöön.

Arto vastaa jatkossa uusasiakashankinnasta sekä pääkaupunkiseudun verkostojen ja yhteisön kehittämisestä.

Nyt tiimillämme on enemmän resursseja keskittyä pääkaupunkiseudun kiinteistöjen kehittämiseen ja uusien vuokralaisten löytämiseen.

”Toivotan kaikki uudet ja nykyiset vuokralaiset sekä toimitilavälittäjät ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä”

Arto Haavisto